• L'Escola Diatònica d'Estiu és el punt de trobada de finals de juliol on podem millorar en tots els aspectes relacionats amb la música.

     

14a escola diatònica d'estiu

Del dilluns 26 de juliol al divendres 30 de juliol de 2020.
Benvinguda el dilluns 26.  Comiat el dissabte 31 de juliol al matí.
 
Observacions:

  • Majors de 16 anys (menors amb autorització).
  • Cal dur l’instrument.
  • Hi ha quatre nivells

Nivell inicial

Taller pensat per a alumnes que mai han tocat l'acordió i volen introduir-se en aquest món des de zero o que han fet molt poquetes classes..

 

Nivell mitjà

Tallers pensats per a alumnes que són capaços de tocar peces amb dues mans i que coneguin els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8). Encara no dominen on estan les notes de la botonera i necessiten ajuda per tocar acords amb les tonalitats de Do, Sol i la-.

 

Nivell avançat

Per a alumnes que saben situar les notes de la botonera, tant a la dreta com a l'esquerra però tenen dubtes amb les alteracions. Que poden tocar peces a dues mans amb varietat de ritmes i que son capaços de fer acompanyaments amb acords a la mà dreta. També que coneixen els acords bàsics (tònica-dominant-subdominant) en diferents tonalitats i que tenen autonomia d'aprenentatge. Poden tocar peces en Do, Sol i La- i dominen els ritmes bàsics (2/4, 3/4 i 6/8) però necessiten ajuda amb altres ritmes i tonalitats. 

 

Nivell expert

Per a alumnes que saben localitzar fàcilment totes les notes a la botonera i que es veuen en cor de tocar, o acompanyar amb acords tot tipus de ritmes (rumba, havanera, 7/8, 5/4) i diverses tonalitats (La, Re, Fa, Re-).

  • Preu: 330 € per alumne.
  • A més del curs, el preu inclou l'allotjament i manutenció a la casa de colònies des de dilluns 27 de juliol (dinar) fins al dissabte 1 d'agost (esmorzar).

I tot això, ben amanit amb vetllades musicals, de ball i la participació a la Trobada d'Acordionistes de Matamala.